Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Διαφορα » Οι αμβλώσεις οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας!

Οι αμβλώσεις οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας!

Οι αμβλώσεις οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας!

Οι αμβλώσεις οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας!

Ο ομότιμος καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Δημακάκος με εμπεριστατωμένο άρθρο του στην εφημερίδα «Εστία» (24-4-2017) τονίζει τις τραγικές συνέπειες των αμβλώσεων για την πατρίδα μας.

Μεταξύ άλλων γράφει:

«Στους νεώτερους χρόνους, ένας κόσμος πονεμένος και μια προϊούσα πνευματική παρακμή μείωσε τον Δείκτη Γονιμότητος της πατρίδος μας (παιδιά/γυναίκα) από 3,7 στο 0,9.

Ο χαμηλός αυτός δείκτης απειλεί προσεχώς την ελληνική ύπαρξη, οφείλεται δε σε ποικίλους παράγοντες, σπουδαιότερος των οποίων είναι οι αμβλώσεις, ήτοι ο ψυχρός φόνος ενός ανθρώπου σ’ εμβρυϊκή ηλικία.

Στην Ευρώπη η Ελλάδα είναι πρώτη και στον κόσμο τρίτη στις εθνοκτόνες αυτές αμβλώσεις. (…)

Κατά την τελευταία 30ετία από της ψηφίσεως του νόμου “περί αμβλώσεων” (1986-2016), έχουν φονευθεί 10,5-13,5 εκατομμύρια αθώα ελληνόπουλα, ήτοι μια δεύτερη μεγαλύτερη Ελλάδα.

Η κρίση της Ελλάδος σήμερα δεν είναι οικονομική ούτε μνημονιακή, είναι σ’ ετήσια βάση κυρίως υπαρξιακή, λόγω της αυτογενοκτονίας των Ελλήνων.

Οι γονείς υπογράφουν τον φόνο, η Θέμιδα νομοθετεί, η Βουλή ψηφίζει, ο ιατρός εκτελεί, η πατρίδα αποθνήσκει και κανείς δεν ομιλεί.

Επικρατεί άκρα νεκρική σιωπή με συμμετέχοντες πολλούς στο εθνοκτόνο αυτό έγκλημα.

Ευρωπαϊκή δημογραφική έρευνα από την Ακαδημία της Στοκχόλμης προβλέπει το έτος 2080 μια Ελλάδα με 2.000.000 γηρασμένους Έλληνες και ο τύπος αναφέρεται στην παρουσία 12.000.000 αλλοδαπών».

Στον επίλογο του άρθρου του ο πολύπειρος και πολύτεκνος κ. Καθηγητής υπογραμμίζει την ανάγκη για «κατάργηση των εθνοκτόνων αμβλώσεων» και «αναβίωση της τεκνογονίας με ουσιαστική στήριξη της οικογενείας και ακολούθως υπαρχούσης νεολαίας και ζωηφόρου έθνους».

Καθώς περνούν τα χρόνια, το περίφημο «δημογραφικό πρόβλημα» στην Ελλάδα οξύνεται και διογκώνεται όλο και περισσότερο.

Εκείνο δε που δημιουργεί μεγάλη πικρία στις ψυχές πολλών συμπατριωτών μας είναι η πραγματική αδιαφορία για την αντιμετώπισή του από όλο το πολιτικό φάσμα στη χώρα μας, παρ’ όλα τα «καμπανάκια κινδύνου» που αντηχούν κατά καιρούς.

Η ευθύνη λοιπόν των πολιτικών μας είναι τεράστια για την επιβίωση της Φυλής μας.

Αλλά η σοβαρότερη ευθύνη έγκειται στην κατάφωρη παραβίαση του νόμου του Θεού, ο Οποίος καταδικάζει «τον ψυχρό φόνο ενός ανθρώπου σε εμβρυϊκή ηλικία».

Αν υπάρξει όμως η «πολιτική βούληση», το σχέδιο για την ανάσχεση της τεράστιας αιμορραγίας που αφανίζει τον Ελληνισμό, είναι έτοιμο εδώ και πολλά χρόνια.

Πρόκειται για το βαρυσήμαντο Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων επί του «Δημογραφικού», το οποίο μένει «θαμμένο» από το 1993 στα αρχεία του Σώματος και περιμένει την εφαρμογή του!

Θα βρεθεί επιτέλους κάποιος που θα τολμήσει τη σωτήρια αυτή «εκταφή»;

Περιοδικό «Ο Σωτήρ»,
1 Ιουνίου 2017 – Τεύχος 2156

Σχετικά άρθρα με «Οι αμβλώσεις οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας!»:

Ο Άγγελος Κυρίου και οι δοκιμασίες
Κύριε Παντοδύναμε, δέξου τη δέησή μου…
Προσευχή για ηρεμία στο σπίτι
Προσευχή για τον πόλεμο του πονηρού
Κύριε δώσε μας ακεραιότητα καρδιάς – Προσευχή

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο