Προσευχή | proseuxi.gr

Ανακοίνωση για τη συνέχιση της Διοίκησης του ΠΙΙΕΤ

Θαύματα στην Τήνο

Ανακοίνωση για τη συνέχιση της Διοίκησης του ΠΙΙΕΤ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου (ΠΙΙΕΤ) για τη συνέχιση της διοίκησης του μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση από της αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Η Ανακοίνωση για τη συνέχιση της Διοίκησης του ΠΙΙΕΤ:

Η Διοικούσα το Επιτροπή ΠΙΙΕΤ κατά την 18/2018 έκτακτη Συνεδρίασή της, ενημερώθηκε από τον Σεβασμιότατο Πρόεδρο, ότι την 3η Ιουλίου 2018, το Συμβούλιο της Επικρατείας με προσωρινή διαταγή, εν συνεχεία της από19/6/2018 σχετικής αιτήσεώς του και μελών της Διοικούσας Επιτροπής κι εν όψει της ανάγκης διασφαλίσεως της συνεχούς λειτουργίας του Ν.Π.Δ.Δ. και του δημοσίου συμφέροντος, διέταξε την άσκηση της διοίκησης του Ιερού Ιδρύματος από την υφιστάμενη κατά την έναρξη ισχύος του άρθρου 48 του ν. 4521/2018 Διοικούσα Επιτροπή, μέχρι την έκδοση αποφάσεως επί της εκκρεμούς αιτήσεως αναστολής.

Με βάση τα ανωτέρω, η Διοικούσα Επιτροπή συνεχίζει απρόσκοπτα το θρησκευτικό, φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο της.

Από τη Διοικούσα το ΠΙΙΕΤ Επιτροπή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!