Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Απολύμανση των χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Απολύμανση των χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Απολύμανση των χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Απολύμανση των χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στις φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αυτή τη φορά συνεργεία του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησαν, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, προληπτική απολύμανση στις εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» στο συγκρότημα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στον Σβορώνο, ενισχύοντας το δίχτυ προστασίας για τις πιο ευάλωτες ομάδες πολιτών, όπως είναι οι ηλικιωμένοι.

Την προσπάθεια χαιρέτισε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο για την άμεση και ουσιαστική συνεισφορά του Δήμου στην ανάγκη απολύμανσης των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία του Δήμου με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία των τροφίμων και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των δημοσίων υγειονομικών αρχών.

Παρών στο πλευρό των εμπερίστατων γεροντισσών που φιλοξενούνται στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο ήταν ο συντονιστής της πρωτοβουλίας, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης κ. Γεώργιος Κυριακίδης, δίνοντας μαζί με τον Υποδιευθυντή του Γηροκομείου κ. Ιωάννη Πουλατσίδη τις ανάλογες κατευθύνσεις.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και τις άλλες Τοπικές Αρχές έχει προχωρήσει από την αρχή σε ένα πλάνο μέτρων που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου και των Συσσιτίων, έχοντας υλοποιήσει δράσεις που ενισχύουν την ετοιμότητα και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από τη διάδοση του κορωνοϊού.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Απολύμανση των χώρων του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Μητροπόλεως Κίτρους»:

Κώου Ναθαναήλ: Ακολουθούμε το παράδειγμα του Χριστού;
Σερρών Θεολόγος: Η μοναξιά του Χριστού
Αρχιερατικό Ευχέλαιο στη Μητρόπολη Νεαπόλεως
Η Ακολουθία του Νιπτήρος στη Μονή Πανορμίτου
Φθιώτιδος Συμεών: Θέλουμε να είμαστε φίλοι του Ιησού;
Κισάμου Αμφιλόχιος: Προς τι όλος αυτός ο κουρνιαχτός;

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο