Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κίτρους

Για ακόμη μια χρονιά φορείς, ιδιώτες και εταιρίες της Πιερίας και των όμορων νομών στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο πολυσχιδές κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πιο συγκεκριμένα συγκέντρωσαν εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης», στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά δημότες που το έχουν ανάγκη τις Άγιες αυτές Ημέρες.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στους υπεύθυνους Ιερείς του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου π. Σταύρο Κοσέογλου και π. Ιωάννη Σαββίδη ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, και διανεμήθηκαν σε άπορες οικογένειες και εμπερίστατα μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα ενόψει των Εορτών.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες, τοπικές Αρχές, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων καθώς και τις επιχειρήσεις για την ευγενική τους αυτή προσφορά και υπογράμμισε ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν πράξεις ευαισθησίας και ανθρωπιάς και θα συμβάλλoυν ουσιαστικά στην στήριξη, τις Άγιες αυτές Ημέρες, πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής και υγειoνομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Τέλος, ευχαρίστησε τους ιερείς και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου που με ζήλο εργάστηκαν για την ευόδωση όλης αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης και τα Ενοριακά Παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση πεντακόσιες οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κίτρους»:

Χειροτονία Διακόνου στον Πανάγιο Τάφο
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Σεραφείμ στη Μητρόπολη Λέρου
Πως θα εορτάσουν τα Θεοφάνεια στην Αυστραλία
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καστορίας
Ο Τύρναβος εορτάζει τον Πολιούχο του Άγιο Γεδεών

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο