Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Γαλανάδο Νάξου

Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Γαλανάδο Νάξου

Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Γαλανάδο Νάξου

Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Γαλανάδο Νάξου

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 5-6-2023, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Πνεύματος Γαλανάδου Νάξου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προέστη της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο (ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο), τον Σταυροφόρο-Οικονόμο Νικόλαο Βασιλάκη, τον οικείο Εφημέριο Οικονόμο Δημοσθένη Φίλιππα και τους Διακόνους Νεκτάριο Σκουλάτο και Παναγιώτη Σιαχάμη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς το πολυπληθές εκκλησίασμα και ιδιαιτέρως στον εορτάζοντα π. Δωρόθεο καλώντας και τους παρισταμένους πιστούς να προσεύχονται για εκείνον ώστε το Πανάγιο Πνεύμα να κατευθύνει πάντοτε την ζωή του και τα αγαθά έργα του εις νομάς σωτηρίους. Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Λιτανεία, στο τέλος της οποίας ο π. Δωρόθεος διένειμε γλυκίσματα και εικόνες του Αγίου Δωροθέου προς όλους.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Γαλανάδο Νάξου»:

Η Πεντηκοστή στο Κάστρο του Διδυμοτείχου
Λαμπρά εόρτασε η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Εδέσσης
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Αγρίνιο
5 Ιουνίου: Αγίου Πνεύματος

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο