Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Υποδοχή Ιερών Λειψάνων εκ των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως Καλαβρύτων στο Αίγιο

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων εκ των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως Καλαβρύτων στο Αίγιο

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων εκ των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως Καλαβρύτων στο Αίγιο

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων εκ των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως Καλαβρύτων στο Αίγιο

Με αφορμή τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, την εσπέρα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου ε.έ. και ώρα 18.00, θα υποδεχθεί μαζί με τον ιερό κλήρο τα χαριτόβρυτα ιερά λείψανα, τα οποία θα μεταφερθούν από τις Ιερές Μονές Αγίας Λαύρας και Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, προς ευλογία και προσκύνηση από τον θεοφιλή λαό μας.

Από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας θα μεταφερθεί η κάρα του Οσίου Αλεξίου και από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών η κάρα του Οσίου Λεοντίου.

Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των ιερών τούτων πνευματικών θησαυρισμάτων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, έως τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ε.έ., θα τελούνται καθημερινά Ιερές Ακολουθίες, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα του Ιερού Ναού, με σκοπό η παντοδύναμη Χάρις του Θεού, η οποία μεταφέρεται μυστικώς μέσω αυτών, να ενισχύσει τον πνευματικό μας αγώνα και με αδιάλειπτη προσευχή, μετάνοια και ειλικρινή εξομολόγηση να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να υποδεχθούμε τον σαρκωθέντα Κύριο.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Υποδοχή Ιερών Λειψάνων εκ των Ιερών Μονών της Μητροπόλεως Καλαβρύτων στο Αίγιο»:

Εκδημία Πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Νούλα
Νέα χειροτονία στη Μητρόπολη Νέας Σμύρνης
Η Εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί από το Άγιον Όρος στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο