Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟ)

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟ)

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟ)

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟ)

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων για τη Σύναξη της Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Ν. Ιωνία τιμωμένων Αγίων στη Ν. Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας πανηγυρίζει την Κυριακή των Μυροφόρων, 12 Μαΐου 2019, την Σύναξη της Ιεράς θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της «Διασωζούσης» της εκ Σπάρτης Μ. Ασίας και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Ν. Ιωνία τιμωμένων Αγίων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων τελέσθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε υποδοχή υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας των Ιερών Λειψάνων των Αγίων που φυλάσσονται στους Ιερούς ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τα Ιερά Λείψανα τοποθετήθηκαν στο μέσο του Ναού με δεσπόζουσα την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Διασωζούσης, η οποία φυλάσσεται στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Αναργύρων.

Ακολούθως τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία.

Σήμερα Σάββατο και ώρα 7.00μ.μ. τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και ακολούθως το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την Κυριακή των Μυροφόρων το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων των Αγίων πέριξ του Μητροπολιτικού Ναού.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας μέχρι την Τετάρτη 15 Μαΐου

Φωτογραφίες: Ευστάθιος Χιώλος

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία

Σχετικά άρθρα «Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στη Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟ)»:

Νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής ο Προύσης Ελπιδοφόρος
Αγρυπνία Αγίας Γλυκερίας στα Τρίκαλα
Νέοι και νέες από την Κρήτη στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
Πανήγυρις Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Αχαρνών

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο