Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Υποδοχή της Παναγίας της Παραμυθίας στην Κόρινθο

Υποδοχή της Παναγίας της Παραμυθίας στην Κόρινθο

Υποδοχή της Παναγίας της Παραμυθίας στην Κόρινθο

Υποδοχή της Παναγίας της Παραμυθίας στην Κόρινθο

Την Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΕ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2021», στα Προπύλαια του Ι. Ναού Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και ώρα 8:00΄ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Υποδοχή του αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ», εκ του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου της Αγίας Φωτεινής, όπου φυλάσσεται, και θα ακολουθήσει η «έξοδος» του Ι. Λειψάνου του Απ. Παύλου και η «ενθρόνησις» αυτού επί του προευτρεπισθέντος τετραποδίου. Στην συνέχεια θα τελεσθεί Ι. Αγρυπνία προς τιμήν πάντων των εν Κορινθία διαλαμψάντων Αγίων, ιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου ως και του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Το Ιερό Λείψανο του πολιούχου και προστάτου Αγίου Αποστόλου Παύλου ως και η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» θα εκτίθενται εις προσκύνηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό από το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιουνίου 2021 έως και το εσπέρας της Τρίτης, 29 Ιουνίου 2021 και κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως αργά το βράδυ καθημερινά.

Η συμμετοχή σας στην υποδοχή της Ι. Εικόνος και στην Ι. Αγρυπνία, που θα επακολουθήσει, ως και σε όλες τις Ι. Ακολουθίες των επόμενων ημερών, τηρουμένων των προβλεπομένων προστατευτικών υγειονομικών μέτρων, θα αποτελέσει έκφραση σεβασμού και ευλαβείας προς τον Απόστολό μας Άγιο Παύλο και πάντας τους εν Κορινθία Αγίους, ταυτόχρονα δε αφορμή αγιασμού και ευλογίας.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Υποδοχή της Παναγίας της Παραμυθίας στην Κόρινθο»:

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λαρίσης
Γενική Ιερατική σύναξη στο Καρπενήσι
Μητρόπολη Βεροίας: Το μυστήριο της Εξομολόγησης στον καιρό της πανδημίας
Εορτή Αγίων Λεοντίου, Υπατίου και Θεοδούλου
Συνέρχεται η Αγία και Ιερά Σύνοδος στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Χάλκης

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Ροή Άρθρων