Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Η Καρδίτσα υποδέχτηκε την Παναγία την Δεμερλιώτισσα

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε την Παναγία την Δεμερλιώτισσα

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε την Παναγία την Δεμερλιώτισσα

Η Καρδίτσα υποδέχτηκε την Παναγία την Δεμερλιώτισσα

Ως ευχαριστία σύνολης της Τοπικής Εκκλησίας στον Άγιο Τριαδικό Θεό για το άπειρο έλεός Του και την προστασία Του κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου, που διανύουμε, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και κατόπιν προτάσεως του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Θεοκλήτου Δήμου, Ιερατικώς Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου και πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της εικόνος της Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» και άλλων ιερών θησαυρισμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κλήρος και λαός με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεο, το εσπέρας της Τρίτης 16 Ιουνίου 2020, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης υποδέχθηκαν την σεβασμία και θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Δεμερλιωτίσσης» και άλλα ιερά θησαυρίσματα της Ιεράς Μητροπόλεως (τεμάχιο Τιμίου Ξύλου, τιμία κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου επισκόπου Ακραγαντίνων, τιμία κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρος Βασιλείου πρεσβυτέρου της εν Αγκύρα Εκκλησίας, αποτμήματα ιερών λειψάνων των Αγίων Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Χαραλάμπους, Νικολάου του εν Βουναίνη, Παντελεήμονος και Τρύφωνος), τα οποία θα παραμείνουν στον ως άνω Ιερό Ναό μέχρι και την Κυριακή 21 Ιουνίου, προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 7:00΄π.μ. έως και τις 9:00΄μ.μ. και θα τελούνται καθημερινά οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Η Καρδίτσα υποδέχτηκε την Παναγία την Δεμερλιώτισσα»:

Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Δρυοβούνου Κοζάνης μοναχή Φεβρωνία
Ανοίγουν οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Γρεβενών
Εορτή Αγίων Μανουήλ, Σαβέλ και Ισμαήλ
Αγρυπνία Αγίου Νικολάου Καβάσιλα στην Κύπρο
Εορτή Αγίου Τύχωνα επισκόπου Αμαθούντος Πολιούχου της ομώνυμης Επισκοπής

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube


Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις