Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Λαμπρά εόρτασε η Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών

Λαμπρά εόρτασε η Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών

Λαμπρά εόρτασε η Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών
Λαμπρά εόρτασε η Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών
https://www.imtl.gr/wp-content/uploads/2019/09/
IMG-775b71fad14b1ac1f54489cbb21e1862-V.jpg

Λαμπρά εόρτασε η Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών

Η μετάσταση του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, εορτάσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών.

Στον Εσπερινό που τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019 χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στην έννοια της αγάπης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευσέβιο και ευχήθηκε σε όλους πλούσιες τις ευλογίες του Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Ιωάννου.

Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνος του Αγίου πέριξ της Ιεράς Μονής, με την συμμετοχή πολυάριθμων πιστών. Το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής τελέσθηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου κ. Ευσεβίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελεώνος Θηβών.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην εταιρεία Δωδώνη, που παράγει τυρί φέτα και βρίσκεται στην περιοχή των Θηβών, όπου τέλεσε Αγιασμό με τη συμμετοχή της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχές του, καθώς και τις ευχαριστίες του για την στήριξη της εταιρείας στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως με την προσφορά προϊόντων.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Λαμπρά εόρτασε η Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών»:

Αγιασμός νέας κατηχητικής περιόδου από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος
Εορτή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Πάτρα
Εορτή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Τήνο
Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: Τιμούμε την θυσία των αγωνιστών που πολέμησαν υπέρ πίστεως και πατρίδος

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο