Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν σταματούν οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν σταματούν οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν σταματούν οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες (ΒΙΝΤΕΟ) Έκτακτη Ανακοίνωση της Μητροπόλεως Λεμεσού

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν σταματούν οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι οι ιερές ακολουθίες της εκκλησίας μας που τελούνται κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, (Μέγα Απόδειπνο, Χαιρετισμοί της Παναγίας, Όρθρος, Ώρες, οι Προηγιασμένες Θείες λειτουργίες, οι Εσπερινοί του Σαββάτου και η Θεία Λειτουργία της Κυριακής θα εξακολουθήσουν κανονικά να ψάλλονται σε όλους τους ναούς. Κατά την διάρκεια του Μεγάλου Αποδείπνου θα ψάλλεται αντί του Κανόνος του Θεοτοκαρίου, ο Κανόνας δια πάσαν λοιμική νόσο. Θα διαβάζετε και ειδική ευχή για τον σκοπό αυτό. Ακόμη κάθε Πέμπτη μετά την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου σε όλες τις εκκλησίες της πόλεως Λεμεσού θα τελείται το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι καθιερωμένες ομιλίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου στις 18 και 19 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς επίσης και οι ομιλίες μετά το πέρας των Κατανυκτικών Εσπερινών. Επίσης όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες και τα φιλανθρωπικά τσάγια των ενοριών αναστέλλονται λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Ραδιοφωνικός μας Σταθμός εκπέμπει στην νέα συχνότητα 102,9 και μπορείτε να συνδεθείτε με αυτή. Εντός ολίγου η παλαιά συχνότητα 94,5 θα καταργηθεί. Η Συχνότητα 107,9 για την ορεινή περιοχή θα εξακολουθεί να εκπέμπει κανονικά.

Στον Ιερό Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης κάθε βράδυ στις 9.30 μμ, θα τελείται το Μέγα Απόδειπνο και θα ακολουθεί προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Κάθε Παρασκευή η ακολουθία των Χαιρετισμών θα αρχίζει στις 9 μμ, και θα ακολουθεί αγρυπνία.

Στο Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Καρμιώτισσας παρά το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κάθε Κυριακή πρωί τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη ζητεί νεωκόρο για τις ανάγκες του Ναού. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 99440448 και 99640091.

Ακολουθεί ομιλία κατά τον Κατανυκτικό Εσπερινό 15 Μαρτίου 2020 από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού, με προσευχή και μετάνοια να αντιμετωπίσουμε την επιδημία.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν σταματούν οι Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες (ΒΙΝΤΕΟ)»:

Διδυμοτείχου Δαμασκηνός: Η ασθένεια είναι καρπός της αμαρτίας
Χειροτονία Διακόνου και Πρεσβυτέρου στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)
Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Αποχή από τις ακολουθίες για 3 εβδομάδες
Κατανυκτικός Εσπερινός Β´ Κυριακής Νηστειών στην Κομοτηνή
Εορτασμός του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στην Καστοριά (ΦΩΤΟ)
Μόρφου: Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τις Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο