Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε ο όμορος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, καθώς τούτη την περίοδο πραγματοποιεί ποιμαντικές επισκέψεις στην ορεινή Ναυπακτία και μάλιστα πάνω στην συνοριογραμμή μεταξύ των δύο Ιερών Μητροπόλεων.

Προορισμός του Σεβασμιωτάτου κ. Ιεροθέου ήταν η Γραμμένη Οξυά και ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου, στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Σεβασμιώτατο να επισκεφθεί διερχόμενος από την πόλη της Λαμίας τον κ. Συμεών.

Ο κ. Συμεών εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του κ. Ιεροθέου, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μαζί τις Διοικητικές και Κοινωνικές υπηρεσίες της Μητροπόλεως αλλά και τις εκπαιδευτικές της δομές που στεγάζονται στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως στη Ν. Άμπλιανη Λαμίας.

Ο κ. Ιερόθεος μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως και συγκεκριμένα Διευθυντή της Υπηρεσίας Τύπου, ΜΜΕ, Ραδιοφωνικού Σταθμού και Μέσων Κοινωνικής Δικτυώσεως Πρωτ. π. Δημήτριο Ατματζίδη, κατέθεσε τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως, αναφέρθηκε στην αγάπη που τον συνδέει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και προσέφερε θεολογική διδαχή με έμφαση στην Ορθόδοξη Εκκλησιολογία.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στην Μητρόπολη Φθιώτιδος»:

Εκδημία ιερέως Παντελεήμονος Καπούλα
Παράκληση στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στη Βέροια (ΦΩΤΟ)
Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού μητροπολίτη Περιστερίου κυρού Κλήμεντος
Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο