Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Παρουσία και διαμονή του Μητροπολίτου Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις

Παρουσία και διαμονή του Μητροπολίτου Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις

Παρουσία και διαμονή του Μητροπολίτου Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις
Παρουσία και διαμονή του Μητροπολίτου Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις
https://imkal.gr/wp-content/uploads/2019/08/ΓΕΝΙΚΗ.jpg

Παρουσία και διαμονή του Μητροπολίτου Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις

Στιγμές μοναδικές, ανεξίτηλα χαραγμένες στις καρδιές, γεμάτες χαρά και ευλογία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και φέτος οι κατασκηνωτές και τα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς λόγω της πολύτιμης και ιδιαίτερης συμμετοχής του Μητροπολίτου, π. Ιουστίνου, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα κατά την περίοδο φιλοξενίας αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου, στον καταπράσινο χώρο της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής.

Ο Σεβασμιώτατος με πολύ πατρική στοργή και αγάπη έζησε για λίγες μέρες μαζί με τους κατασκηνωτές, αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους, απάντησε στις πολλές ερωτήσεις τους, καθοδήγησε ποιμαντικά σε βασικά θέματα ζωής, τραγούδησε, γέλασε μαζί τους μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ευφροσύνης.

Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου είναι ειδικά αφιερωμένη στον Απόστολο των Εθνών Παύλο και κάθε ομάδα φέρει το όνομα μιας επιστολής του Πρωτοκορυφαίου Αγίου, όπως Θεσσαλονικείς, Κορίνθιοι, Γαλάτες, Ρωμαίοι κλπ.

Ο Σεβασμιώτατος, συγκινημένος ευχαρίστησε εγκάρδια όλους τους κατασκηνωτές που άνοιξαν ολόθερμα τις καρδιές τους, καθώς και τους πολύτιμούς του συνεργάτες τον Γενικό υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Θεόδωρο Τσαμπατζίδη, τον Αρχηγό κ. Γεώργιο Πλιάκη, τον Υπαρχηγό κ. Χρήστο Σιωπίδη, τους ομαδάρχες, τα στελέχη, τους διαχειριστές της περιόδου π. Μιχαήλ Τσαντήλα και κ. Παρίση Βαγγελινό και όλους τους εθελοντές που με αγάπη Χριστού διακονούν με ζήλο το σπουδαίο κατασκηνωτικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος με ιδιαίτερο σεβασμό αναφέρθηκε στην εξαιρετική συμβολή και προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και του Γέροντος Εφραίμ που με πολλή αγάπη Χριστού γέμισαν και φέτος την κατασκηνωτική τράπεζα με πλούσιες ευλογίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα στελέχη των κατασκηνώσεων ολοκλήρωσαν με επιτυχία εξάμηνο πρόγραμμα πιστοποίησης διαχείρισης κατασκηνώσεων κατά τα πρότυπα ΕΧΕDRAMark 1911 πάνω σε 10 θεματικές ενότητες που υλοποιήθηκε με επιτυχία στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαμαριάς.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Παρουσία και διαμονή του Μητροπολίτου Καλαμαριάς στις κατασκηνώσεις»:

Πανηγυρίζει η Παναγία της Νέας Μηχανιώνας
Ορκωμοσία Αρναουτάκη από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης
Απόδοση της Εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο