Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Πλημμύρισε παιδιά το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Πλημμύρισε παιδιά το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Πλημμύρισε παιδιά το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Πλημμύρισε παιδιά το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Άνοιξε την φιλόξενη αγκαλιά του τη Δευτέρα 5 Ιουλίου το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος «Η Αγία Αικατερίνη», για να δεχθεί στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις εκατοντάδες παιδιά απ’ όλη την Φθιώτιδα, δίνοντάς τους την δυνατότητα να περάσουν λίγες μέρες κοντά στην θάλασσα, σε ένα μοναδικής ομορφιάς τόπο με θέα τον Μαλλιακό κόλπο, παρέα με τον Χριστό και τους Αγίους και με την συμμετοχή σε δημιουργικές δραστηριότητες με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον για όλα τα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ανέμενε ο ίδιος τους γονείς και τα παιδιά, για να τους καλωσορίσει στο Κατασκηνωτικό Κέντρο και να υποδεχθεί τους μικρούς κατασκηνωτές.

Όλα τα στελέχη της Κατασκήνωσης αλλά και τα παιδιά, με μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών, το πρωί υπεβλήθησαν στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, το οποίο απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από το Κατασκηνωτικό Κέντρο, σε rapid test, το αποτέλεσμα των οποίων ήταν για όλους αρνητικό.

Νωρίς το μεσημέρι, μετά από πρόσκληση του κ. Συμεών, το Κατασκηνωτικό Κέντρο επισκέφθηκαν ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτης Σερέτης και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στους χώρους των Κατασκηνώσεων και προσέφεραν υγειονομικό υλικό, για το Ιατρείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου, το οποίο και εφημερεύει καθ΄ όλο το 24ωρο.

Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος τελέσε τον Αγιασμό για την έναρξη της 1ης Κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών Δημοτικού, παρουσία του Διευθυντού του Γραφείου Νεότητος Πρωτ. π. Κωνσταντίνου Βάγια, του Αναπληρωτού Διευθυντού Πρωτ. π. Χρήστου Τσιλοφύτη, των στελεχών, των διακονούντων και όλων των παιδιών.

Στην πατρική προσλαλιά ο κ. Συμεών αναφέρθηκε στα δώρα του Θεού προς τον άνθρωπο, χαρακτηρίζοντας το Κατασκηνωτικό Κέντρο ως ένα «δώρου Θεού, το οποίο όμως όλοι εμείς πρέπει να το διαχειριστούμε με αγάπη και σεβασμό και να το παραδώσουμε στα επόμενα παιδιά όπως το παραλάβαμε και μόνο έτσι θα ευχαριστήσουμε τον Θεό για τα δώρα που προσφέρει στην ζωή μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος όπως είχε ήδη δεσμευθεί, εγκαταστάθηκε ήδη από την Κυριακή το βράδυ στο Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου και εκεί υλοποιεί το διοικητικό και ποιμαντικό πρόγραμμά του. Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά την οποία συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα διοικητής και ουσιαστικής φύσεως.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Πλημμύρισε παιδιά το Κατασκηνωτικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος»:

Επέτειος ολοκαυτώματος της ηρωικής νήσου των Ψαρών
Τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζενίων
Πανήγυρις Αγίας Κυριακής Σπάτων
Τιμή και δόξα στους Λακεδαιμόνιους ήρωες και ηρωίδες του 1821
Εορτή Οσίου Σισώη του Μεγάλου

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο