Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο

Την πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες με υπομονή και θέληση εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την συνάντηση που είχε χθες το πρωί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Ο κ. Αρκουμανέας συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο και τον Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Οργανισμού κ. Στράτο Γεραγώτη επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο και συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ στην συνάντηση παρέστη και ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Ο κ. Αρκουμανέας εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη, ενώ ανέφερε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων». Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κορονοϊό».

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας, ενότητας και κοινής προσπάθειας και τόνισε ότι «την δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία». Εξέφρασε, ακόμη, την ελπίδα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ στον Αρχιεπίσκοπο»:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Λεμεσού
Εορτή Οσίου Αρτέμονος Επισκόπου Σελευκείας της Πισιδίας
Ας μη λείψει η Γαλανόλευκη από κανένα σπίτι!
Ταμασού Ησαΐας: Κανείς δεν τίμησε και δεν καταξίωσε τον άνθρωπο όσο η Ορθόδοξη Παράδοση
Η Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μονή Φανερωμένης Λευκάδος
Δενδροφύτευση ελιάς 200 ετών στην είσοδο της Λαμίας

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο