Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Διαφορα » Σιατίστης Αθανάσιος: Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα οι εκτρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιατίστης Αθανάσιος: Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα οι εκτρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιατίστης Αθανάσιος: Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα οι εκτρώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιατίστης Αθανάσιος: Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα οι εκτρώσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για τον Άγιο Ευγένιο στη Σιάτιστα μίλησε για το θέμα των εκτρώσεων.

«Φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα. Αν και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι παιδί που δεν έχει γεννηθεί δεν είναι παιδί. Άρα οι εκτρώσεις δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Απλά βγάζουμε εκτός μάχης γονιμοποιημένα κύτταρα. Έτσι λένε τα παιδιά μας! Γονιμοποιημένα κύτταρα!!! Τώρα πως αυτά τα γονιμοποιημένα κύτταρα, έχουν τόσο μέγεθος και χρησιμοποιούνται από τις βιομηχανίες καλλυντικών, δεν το καταλαβαίνω.

Δυστυχώς ενώ άλλοι άνθρωποι τιμούν τη γέννηση των παιδιών, που είναι δημιουργία (συνδημιουργία που είναι ανθρώπου και Θεού), εμείς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν την τιμούμε αλλά την καταδικάζουμε. Και όχι μόνο καταδικάζουμε τη γέννηση παιδιών, αλλά ακόμα και τους πολυτέκνους…»

Και συνέχισε ο Σεβασμιώτατος: «Η Νέα Εποχή – η Νέα Τάξη Πραγμάτων – η Παγκοσμιοποίηση δεν επιβάλλει ουσιαστικά τις εκτρώσεις, τις αφήνει ελεύθερες. Αλλά και κυνηγάει όσους έχουν μεγάλη οικογένεια, τους πολυτέκνους και σιγά σιγά τους τριτέκνους. Και προσπαθεί να επιβάλλει νέο ήθος. Το δικό μας όμως ήθος είναι το ήθος των μαρτύρων. Θέλουμε να σωθούμε; Πρέπει να σώσουμε την πατρίδα μας, τον τόπο μας, τα παιδιά μας; Εμείς διαμορφώνουμε τον κόσμο. Εμείς μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας».

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Σιατίστης Αθανάσιος: Πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα οι εκτρώσεις»:

Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας: Ο χαρισματικός πνευματικός πατέρας
Οι αμβλώσεις οδηγούν στον αφανισμό της φυλής μας!
Άγιος Γέροντας Παΐσιος: «Φοβερό όραμα για τις εκτρώσεις!»
300.000 φτάνουν ετησίως οι αμβλώσεις στην Ελλάδα
Να δείξουμε την αγάπη μας προς το αγέννητο παιδί…
Ποια σημασία έχει το κομποσχοίνι;

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο