Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Την 16η Δεκεμβρίου 2019, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Κων/νος Βλάσης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Υφυπουργός υπογράμμισε το ιεραποστολικό έργο και την ανθρωπιστική δράση του Μακαριωτάτου στην αφρικανική ήπειρο και εξέφρασε τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης για τη συνέχιση του έργου του.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Υφυπουργό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του Πατριαρχείου, το οποίο έχει υπό την εποπτεία του μεγάλο αριθμό σχολείων που συμβάλλουν στη διάδοση της ελληνικής γλώσσας, αλλά και ιατρικών κέντρων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας»:

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου Αγίου Φανουρίου στη Μητρόπολη Βεροίας (ΦΩΤΟ)
Εορτή Αγίου Σεβαστιανού
Λαμπρά εορτάστηκε ο Άγιος Διονύσιος στην Πάτρα
Επισκέψεις Αρχιεπισκόπου Κύπρου σε Νοσοκομεία (ΦΩΤΟ)
Αγρυπνίες Χριστουγέννων στο Βόλο
Λείψανο Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στα Τρίκαλα

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο