Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Τελετή λήξης κατασκηνώσεων Μητροπόλεως Λέρου

Τελετή λήξης κατασκηνώσεων Μητροπόλεως Λέρου

Τελετή λήξης κατασκηνώσεων Μητροπόλεως Λέρου
Τελετή λήξης κατασκηνώσεων Μητροπόλεως Λέρου
https://www.im-leka.gr/images/2019LEROS/SYNAXEISNEON2019/KATASKLER15919_14.jpg

Τελετή λήξης κατασκηνώσεων Μητροπόλεως Λέρου

Για πρώτη φορά φέτος λειτούργησαν, οι εξορμήσεις αγοριών και κοριτσιών των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου στην περιοχή της Αγίας Κιουράς (Ματρώνας), στο Παρθένι της Λέρου, σε δύο περιόδους, από 16 έως 22 Αυγούστου.

Οι περίοδοι λειτούργησαν ξεχωριστά για τα κορίτσια και για τα αγόρια, σε κάθε περίοδο υπήρξαν πολλές και ποικίλες δραστηριότητες, όπου συμμετείχαν περίπου 60 παιδιά και τους γέμισαν εμπειρίες και αναμνήσεις.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των εξορμήσεων, στο πνευματικό κέντρο «π. Γεώργιος Κωττάκης», στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Λακκίου, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ.κ.Παϊσίου, του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, των Ιερέων π. Νικοδήμου, π.Δαμασκηνού, π.Σεργίου και π.Γεδεών.

Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου γέμισε με χαρούμενες φωνές παιδιών, που διασκέδασαν, έπαιξαν και τραγούδησαν, παρουσία και των γονέων τους.

Ο Μητροπολίτης, απηύθυνε πατρικούς λόγους στα παιδιά, ευχαρίστησε τους Ιερείς, τους υπευθύνους και ομαδάρχες, εθελοντές και εθελόντριες, τους γονείς, τον Διοικητή του 588ΤΕ, τον κ.Δήμαρχο, τους επαγγελματίες του νησιού, και όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχή λειτουργία της κατασκηνωτικής περιόδου.

Κατόπιν τα παιδιά, στο προαύλιο του Ναού, έπαιξαν το παιχνίδι του «χαμένου θησαυρού», ενώ ο Μητροπολίτης έδωσε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, και σε όλους όσους βοήθησαν στην κουζίνα της κατασκήνωσης, στους ομαδάρχες, στους εκπαιδευτικούς του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής, κ.λ.π.

Τέλος τα παιδιά με την βοήθεια των ομαδαρχών τους τραγούδησαν ωραία τραγούδια, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, και έδωσαν την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν και του χρόνου!

Με την ευλογία του Μητροπολίτου Λέρου και με την χάρη του Αγίου Πνεύματος ευχόμαστε να συνεχίσει η κατασκήνωση το έργο της και για πολλά χρόνια ακόμα.

Επιμέλεια-φωτογραφία: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Τελετή λήξης κατασκηνώσεων Μητροπόλεως Λέρου»:

Εορτή Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Παραμυθίας
Αλλαγή Διοικήσεως στο Στρατόπεδο Ράμναλη Λαγκαδά (ΦΩΤΟ)
Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Τι είναι αυτό που μας κάνει πολίτες της Βασιλείας του Θεού

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο