Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου

Ανοικτός τον Μήνα Μαΐο ο Ιερός Ναός Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου

Η Ανεγερτική Επιτροπή του ιερού παρεκκλησίου Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ιερού ναού οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας, σας προσκαλούν στα Θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου του Αγ. Νικηφόρου που έχει ανεγερθεί πλησίον του Πολυδύναμου Κέντρου Ηλικιωμένων «Άγιος Αντώνιος» στην Περιστερώνα το Σάββατο 22 Μαΐου, 2021. Τα Θυρανοίξια θα τελέσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός για πρώτη φορά, εις μνήμη του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη, πνευματικού τέκνου του αγίου Νικηφόρου του Λεπρού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Σάββατο 22 Μαΐου,2021 και ώρα 6.00 μ.μ.: Τελετή Θυρανοιξίων παρεκκλησίου αγ. Νικηφόρου του Λεπρού από τον Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο και πανηγυρικός Εσπερινός εις μνήμη του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη.

Κυριακή 23 Μαΐου, 2021 και ώρα 6.30 π.μ.: Όρθρος, αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εορτασμός του οσίου Γέροντος Ευμενίου Σαριδάκη. (Σήμερα δεν θα τελεστούν μνημόσυνα)

Κυριακή 23 Μαΐου, 2021 και ώρα 6.30 μ.μ.: Ακολουθία Παρακλητικού Κανόνα του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού. Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας θα εκτεθούν για προσκύνηση και ευλογία των πιστών, τεμάχιο ιερού λειψάνου και το μπαστούνι του Αγίου Νικηφόρου.

Χειροποίητη Μοναστηριακή εικόνα Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός σε φυσικό ξύλο

Βρειτε την εικονα εδω

Σχετικά άρθρα με «Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στην Περιστερώνα Μόρφου»:

Η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς στο Βόλο
Η πόλη των Γρεβενών γιόρτασε τον Πολιούχο της Άγιο Αχίλλιο Αρχιεπίσκοπο Λαρίσης
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Διδυμότειχο
Χειροτονία Πρεσβυτέρου στο Παλαιό Φάληρο

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο