Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Ορθοδοξες Προφητειες » Τυχαία η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων;

Τυχαία η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων;

Τυχαία η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων;

Τυχαία η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων;

15 Απριλίου: Η Πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Ένας ιστορικός ναός (του 1163) καταστράφηκε, αφήνοντας διάφορα μηνύματα σε όσους αντιλαμβάνονται ότι για όλα που συμβαίνουν υπάρχει λόγος… και Εν αρχή ην ο Λόγος…

Ένα μήνυμα είναι ότι ο ναός αυτός της Παναγίας είναι στο Παρίσι, την πόλη του κοσμικού φωτός και της τουριστικοποίησης των προσκυνημάτων. Παρόλα αυτά η Παναγία ανέχεται τις παρανομίες των πολλών χάριν των ολίγων που την ευλαβούνται… Τι συνέβη τελευταία που οι Παριζιάνοι το παρατράβηξαν και έπρεπε να προειδοποιηθούν; Μα βέβαια 40 μέρες νωρίτερα οι σοφοί της πόλης απεφάσισαν να μην υπάρχει όνομα “πατέρας” και “μητέρα” παρά γονέας 1 και γονέας 2 μέσα στην νέου τύπου οικογένεια που φαντάσθηκαν… Και το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν καταλαβαίνει τον παραλογισμό των ατέλειωτων αλλαγών χάριν των “ομόφυλων”… τόσο που κι αυτοί τα έχουν χαμένα, γιατί τώρα λένε, ποιος θα είναι ο 1 και ποιος ο 2…;

«…οφείλουμε να επισημάνουμε πως ένας τέτοιος διαχωρισμός θα προκαλέσει ανταγωνισμό ανάμεσα στους δύο γονείς, για το ποιος είναι ο νούμερο 1 και ποιος ο νούμερο 2», σχολίασε ο πρόεδρος των ομόφυλων γονέων…!

Είναι ενδιαφέρον ότι η καταστροφή συνέβη λίγες μέρες πριν το καθολικό Πάσχα που είναι στις 21 Απριλίου εφέτος (το 2019). Αλλά τι γιορτάζομε το Πάσχα; την Ανάσταση του Χριστού, που αφού δικαίωσε το ανθρώπινο γένος με τα παθήματά Του σαν τέλειος άνθρωπος, αναστήθηκε με τη δική Του δύναμη γιατί είναι και τέλειος Θεός.

Ας δούμε λοιπόν τι κατάφεραν οι Παριζιάνοι: Την Παναγία δεν την θέλουν πλέον μητέρα, αλλά “γονέα 1” του Χριστού…! Και “γονέας 2” θα είναι… ο Θεός (!), εφ’ όσον δεν έχει πατέρα επί γης ο Χριστός;… Ε, δεν είναι παράλογο να έρχονται στην Ανάσταση μ’ αυτή τη βλακώδη και βλάσφημη νοοτροπία; Έτσι η φωτιά στον φημισμένο ναό είναι μόνο μια προειδοποίηση για τη γενική φωτιά του Γενικού πολέμου που, κατά τον άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο Παρίσι.

Πηγή: imdleo.gr

Τυχαία η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων;

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Τυχαία η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων;»:

Άγιος Παΐσιος: Το Γένος μας θα μεγαλώσει… (ΒΙΝΤΕΟ)
Τι είναι οι προφητείες – Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός
Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, οι εκλογές και το μέλλον!
Άγιος Παΐσιος: Ο Θεός θα δώσει τη λύση
Προφητεία Μοναχού Γεννάδιου για την Ελλάδα

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Μοναστηριακά Προϊόντα

Προσθέστε Σχόλιο