Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους από τον Σύρου Δωρόθεο

Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους από τον Σύρου Δωρόθεο

Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους από τον Σύρου Δωρόθεο

Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους από τον Σύρου Δωρόθεο

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, και τέλεσε στο αίθριό του τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, με την παρουσία Εισαγγελέων, Αντεισαγγελέων και Δικαστών, του Προέδρου και Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου κ. Κωνστ. Φιφλή για την ευγενική πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των Δικαστών, οι οποίοι, όπως τόνισε, διακρίνονται για την ευγένεια, το ήθος, τον πολιτισμό και τη νομική τους κατάρτιση, τα οποία με ικανοποίηση εισπράττει καθημερινά η τοπική κοινωνία, και τους συνεχάρη για το έργο και την προσφορά τους προς αυτήν.

Ευχαρίστησε τους επί προαγωγή απελθόντας εκ Σύρου Δικαστικούς για την εύορκο επιτέλεση των καθηκόντων τους στη Σύρο, καλωσόρισε τους νεοτοποθετηθέντες στη Σύρο Δικαστικούς και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους, με την ευχή και την ευλογία του Προστάτου της Σύρου Αγίου Νικολάου και του Προστάτου των Δικαστικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Αγιασμός επί τη ενάρξει του νέου Δικαστικού Έτους από τον Σύρου Δωρόθεο»:

Αγρυπνία Οσίας Ευφροσύνης στα Τρίκαλα
Παραμένει «θαμμένος» ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Γιάννουλης
Ο εορτασμός των Ονομαστηρίων του Σπάρτης Ευσταθίου στους Μολάους
Η Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου απέστειλε βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο