Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς

Ενθρόνιση Ηγουμένου Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Εκοιμήθη η αδελφή του Μητροπολίτου Αιτωλίας Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς

Εκοιμήθη τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς, ύστερα από μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα με τον κορωνοϊό. Νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου 2021.

Βιογραφικό του μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά

Ο μακριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρός Κοσμάς Παπαχρήστος, γεννήθηκε στη Σκουτεσιάδα Αγρινίου το έτος 1945. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε το πτυχίο και των δύο.

Χειροτονήθηκε Διάκονος και Πρεσβύτερος από τον Μακαριστό Μητροπολίτη πρ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρό Θεόκλητο το έτος 1974. Υπηρέτησε ως Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας για περισσότερα από τριάντα χρόνια και ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα. Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας χειροτονήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2005.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς»:

Εύρεση Τιμίων Λειψάνων Αγίου Μεγαλομάρτυρα Εφραίμ
Εορτή Προφήτη Μαλαχία
Η εορτή του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδος
Κυριακή προ των Φώτων στο Σουφλί

Ακολουθήστε μας:
youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο