Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Εόρτιος Εσπερινός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Άνδρο

Εόρτιος Εσπερινός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Άνδρο

Εόρτιος Εσπερινός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Άνδρο

Εόρτιος Εσπερινός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Άνδρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε απόψε κατά τον Εόρτιο Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Κατακοίλου Άνδρου, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού Αρχιμ. Ευθύμιο Χαραλαμπίδη και Εφημερίους της Άνδρου, στον οποίο παρέστησαν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Προέδροι Τοπικών Κοινοτήτων Άνδρου και οι πιστοί της περιοχής.

Αφορμή για την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ έλαβε από τη 2η Καθολική Επιστολή του Αποστόλου Ιωάννου, εστιάζοντας την ανάπτυξή του στην αναγκαιότητα της ύπαρξης χριστιανικής αλληλεγγύης και αγάπης μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και στη σημασία της συνεχούς διδαχής των παιδιών, καθώς, όπως είπε, έρχονται δύσκολες μέρες για την Εκκλησία, την Οικογένεια και την Πατρίδα, θεσμοί ανατρέπονται και το παρόν καταδικάζει απερίσκεπτα το παρελθόν, με δυσοίωνες προοπτικές για το μέλλον.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Εφημέριο , τους διακονητές και τους Ενορίτες του Ναού για την ευπρέπειά του και τους ευχήθηκε ο Άγιος της Αγάπης να προστατεύει το χωριό τους και τις οικογένειές τους!

Αύριο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα μεταβεί στην ιερά νήσο Τήνο για διοικητικά θέματα του ΠΙΙΕΤ και ακολούθως θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Εόρτιος Εσπερινός Αγίου Ιωάννου Θεολόγου στην Άνδρο»:

Διπλή Χειροτονία στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς
Εόρτιος Εσπερινός Ευαγγελιστού Ιωάννου Θεολόγου στην Άρτα
Προσκυνηματική αποδημία στους Αγίους Τόπους της Μητροπόλεως Μάνης
Χειροτονία Διακόνου στην Ενορία της Γάνδης

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο