Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Οσίας Ματρώνας στη Λευκωσία

Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Οσίας Ματρώνας στη Λευκωσία

Η Αγία Ματρώνα η Αόμματη στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας Οσία Ματρώνα η Ρωσίδα η αόμματος

Υποδοχή Ιεράς Εικόνας Οσίας Ματρώνας στη Λευκωσία

Υποδοχή ιεράς εικόνος και παράκληση προς την Οσία Ματρώνα στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο την Τρίτη, 1η Μαΐου 2018

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Τρίτη, 1η Μαΐου 2018, το εσπέρας, στις 6.30 μ.μ. θα προστεί της Υποδοχής της ιεράς εικόνος της Οσίας Ματρώνης της Αομμάτου και ακολούθως θα προστεί της ιεράς Παρακλήσεως προς την Αγία στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στη Λευκωσία.

Η ιερά εικόνα της Οσίας είχε προσφερθεί ως δώρο στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο κατά την επίσκεψη του στην Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα της Οσίας Ματρώνης στη Ρωσία. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου είχε επισκεφθεί τη Ρωσική Εκκλησία και τα ιερά προσκυνήματά της τον περασμένο Δεκέμβριο, επ’ ευκαιρία των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ανασύσταση του Πατριαρχικού Θεσμού στην Εκκλησία της Ρωσίας.

Η εικόνα της Οσίας, με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου, θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στρόβολο, όπου κάθε χρόνο στις 2 Μαΐου θα τιμάται ιδιαίτερα η μνήμη της. Επίσης, θα τελείται κάθε εβδομάδα Παράκληση προς την Οσία Ματρώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!   

Στείλτε ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα τα οποία πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Αγρυπνίες

Διάφορα

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις