Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Πανήγυρις Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ηλείας

Πανήγυρις Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ηλείας

Πανήγυρις Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ηλείας Αγιορείτικη Αγρυπνία Πεντηκοστής στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής

Πανήγυρις Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ηλείας

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 16-6-2019 εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Παμπελοποννησιακό Προσκύνημα Αγίου Νικολάου στα Σπάτα Αχαΐας και θα λάβουν χώρα οι κάτωθι θρησκευτικές εκδηλώσεις:

1. Στις 15 Ιουνίου Σάββατο, παραμονή της εορτής και ώρα 7.30 το απόγευμα, θα τελεσθή Μεγάλος πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο θα προστή και θα ομιλήση ο Αρχιμ. Χριστοφόρος Κωλέτης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως.

2. Την Κυριακή, 16 του μηνός Ιουνίου το πρωϊ, θα τελεσθή πανηγυρική Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Ποιμενάρχου κ. Γερμανου, μετά το τέλος της οποίας θα γίνη λιτάνευσις της θαυματουργού Εικόνος του αγίου Νικολάου μέχρι τις πηγές.

3. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 6 θα ψαλή Παράκλησις εις τον Άγιον υπέρ της υγείας και της ενισχύσεως πάντων, της οποίας θα προστή και θα ομιλήση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.

4. Το πρωΐ της Δεύτερας του Αγίου Πνεύματος 17-6-2019 ( 7.30-10.30 π.μ.) θα τελεσθή Αρχιερατική θεία Λειτουργία υπό του Σεβ.Μητροπολίτου Ηλείας κ. Γερμανού, συμπαραστατουμένου υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου, των Ιεροκηρύκων και πλειάδος ιερέων , εις την οποίαν θα συμμετάσχουν πάντες οι ακροατές των Κηρυγμάτων των Ενοριών της Ι. Μητροπόλεως.

5. Το απόγευμα και ώρα 6 θα ψαλή Παράκλησις εις τον Άγιον υπέρ φωτισμού πάντων των χριαστιανών και των ασθενών, της οποίας θα προστή και θα ομιλήση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Πανήγυρις Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Ηλείας»:

Αγίων 318 Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου
Πότε αρχίζει η αιώνιος ζωή;
Εορτή Αγίου Κυρίλλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας
Ευαγγέλιο Κυριακής των 318 Αγίων Πατέρων 9-6-2019
Απόστολος Κυριακής των Αγίων 318 Πατέρων 9-6-2019
Θυμίαμα Αγίου Όρους

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσφορές - Proseuxi.Shop

Προσθέστε Σχόλιο