Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, που πραγματοποίησε την Κυριακή του Πάσχα σημασιολογική επίσκεψη στις Καστανιές Έβρου, υποδέχθηκε στην Ορεστιάδα ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Ο Σεβασμιώτατος κατά την σύντομη επικοινωνία του με την κα Προέδρο είχε την ευκαιρία να της ευχηθεί τα δέοντα επί τη εορτή και τη αναλήψει των καθηκόντων της και να την ευχαριστήσει για την επίσκεψη της στον ακριτικό Έβρο, «έναν τόπο ιδιαίτερο, όπου συναντώνται Ανατολή και Δύση, θρησκείες και πολιτισμοί, έναν τόπο ποτισμένο από το αίμα άγιων και ηρώων και από τον τίμιο ιδρώτα των προγόνων μας, έναν τόπο, οι κάτοικοι του οποίου δίδουν τις δικές τους μάχες καθημερινά για να υπερασπίζονται τις αξίες, τα ιδανικά και την ασφάλεια της Πατρίδας μας».

Την κα Πρόεδρο συνώδευαν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκεπτόμενη το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές έκαμε την εξής δήλωση· «Βρίσκομαι σήμερα, την Κυριακή του Πάσχα, κοντά στους φύλακες των συνόρων μας, για να αποτίσω φόρο τιμής στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, οι οποίες, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ελλάδας και συνάμα την ασφάλεια της Ευρώπης για να διαβεβαιώσω τους ακρίτες μας ότι, διασφαλίζοντας τα σύνορα, διασφαλίζουν και την ειρήνη. Αλλά και για να μεταφέρω στους υπόλοιπους Έλληνες το μήνυμα που αντλούμε από το υψηλό φρόνημα των ανδρών και γυναικών αυτών: ότι με πίστη, αποφασιστικότητα και συνέπεια μπορούμε να υπερβούμε κάθε πρόκληση και κάθε κίνδυνο».

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα»:

Το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» στο Επισκοπείο Μάνης
Η Τελετή της Αναστάσεως στο Παρίσι
Εορτή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης
Εορτή Οσίου Θεοδώρου του Τριχινά
Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube


Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο

Εγγραφείτε στο Newsletter!

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε νέα & ενημερώσεις