Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Επικαιροτητα » Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κρήτης με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κρήτης με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κρήτης με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων
Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κρήτης με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων
https://impeh.gr/wp-content/uploads/2019/10/ΦΩΤ.-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΕΡΓ.-1.jpg

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κρήτης με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων

Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας Κρήτης, αποτελούμενη από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, Πρόεδρο της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, τους Σεβ. Μητροπολίτες Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριο καί Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Πρόδρομο Ξενάκη, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης και τον Εντιμολ. κ. Δημήτρη Μηλαθιανάκη, Νομικό Σύμβουλο Αυτής, συναντήθηκε με την Εξοχ. κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων (Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης), στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση, η Αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου ενημέρωσε για το πολύπλευρο και πολυδιάστατο φιλανθρωπικό, κοινωνικό καί προνοιακό έργο, το οποίο επιτελούν οι Εκκλησιαστικές Επαρχίες της Εκκλησίας Κρήτης, υπέρ αδυνάτων και εμπερίστατων συνανθρώπων μας. Επί πλέον, επιδόθηκε στην κ. Υφυπουργό αναλυτικό Υπόμνημα με σχετικά αιτήματα Ιδρυμάτων και Φιλανθρωπικών Δομών της Εκκλησίας Κρήτης, καθώς επίσης,κατατέθηκε αίτημα για τη συμμετοχή της Εκκλησίας Κρήτης, σε Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.

Η κ. Υφυπουργός ανέφερε ότι από πλευράς του Υπουργείου της θα μελετηθούν όλες οι δυνατότητες για τη στήριξη των πολλών και αξιόλογων Φιλανθρωπικών και Προνοιακών Δομών των Εκκλησιαστικών Επαρχιών της Εκκλησίας Κρήτης, τονίζοντας ότι το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας είναι σπουδαίο και ανακουφίζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, πού στερούνται βασικών κοινωνικών αγαθών. Επί πλέον, διαβεβαίωσε την Αντιπροσωπεία ότι το Υπουργείο Εργασίας θα βρίσκεται αρωγός σέ κάθε δράση της Εκκλησίας Κρήτης, για τη στήριξη και την επαύξηση του φιλανθρωπικού Της έργου.

Η Αντιπροσωπεία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στην κ. Υφυπουργό Εργασίας για το ενδιαφέρον της αναφορικά με τα θέματα που συζητήθηκαν, με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα αποβεί επ’ ωφελείᾳ του λαού της Κρήτης.

Και μη ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο για να μαθαίνετε νέα και ενημερώσεις…

Ενημερωτικο Δελτιο

Σχετικά άρθρα με «Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας Κρήτης με την Υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων»:

Η Άρτα τίμησε τον Άγιο Μάξιμο τον Γραικό
Η Νέα Κίος τιμά τους Αγίους της (ΦΩΤΟ)
Μέγα Μήνυμα του Εψηφισμένου Επισκόπου Ταμιάθεως Γερμανού
Εορτή Αγίας Χρυσής της Νεομάρτυρος
Μνήμη Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου
Εορτή Αγίων Κάρπου, Πάπυλου, Αγαθόδωρου και Αγαθονίκης

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Στείλτε μας ειδήσεις, φωτογραφίες & άρθρα στο: info@proseuxi.gr

Προσθέστε Σχόλιο