Προσευχή | proseuxi.gr
Αρχική » Βιβλια » Θέλω να ζήσω μαζί σου! – Εισαγωγή στην πνευματική ζωή

Θέλω να ζήσω μαζί σου! – Εισαγωγή στην πνευματική ζωή

Θέλω να ζήσω μαζί σου! - Εισαγωγή στην πνευματική ζωή

Θέλω να ζήσω μαζί σου!

Νέο βιβλίο για την εισαγωγή στην πνευματική ζωή «Θέλω να ζήσω μαζί σου!»

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ο Σωτήρ το νέο βιβλίο του Μάριου Δομουχτσή με τίτλο «Θέλω να ζήσω μαζί σου! – Εισαγωγή στην πνευματική ζωή»

Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να περιγράψει, όσο γίνεται πιο απλά, ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της πίστεως μας που λέγεται «ζωή με τον Θεό», ή αλλιώς «πνευματική ζωή».

Γι’ αυτό περιγράφει βηματισμούς στην εν Χριστώ ζωή, δρόμους, σταθμούς. Και προσπαθεί να παρουσιάσει την εμπειρία της ζωής αυτής, όπως ακριβώς είναι: όχι ως ένα καταναγκαστικό σύστημα ηθικών κανόνων και υποχρεώσεων, αλλά ως ένα δρομολόγιο ελεύθερης πορείας και άθλησης, ένθεης χαράς, υπερκόσμιας εμπειρίας και απόλαυσης.

Ταξίδεψε λοιπόν. Ζήσε μαζί του!…

ISBN: 9786185408138
Διαστάσεις: 14 x 19 εκ
Σελίδες: 280

Για αγορά του Βιβλίου πατήστε παρακάτω:

Αγορα Βιβλιου

Λίγα λόγια από την Εισαγωγή του βιβλίου:

«Θέλω να ζήσω κοντά στον Θεό, να τον γνωρίσω καλύτερα. Είχα χρόνια να πάω Κυριακή πρωί στην Εκκλησία, από παιδί… Έχασα τον Θεό στην πορεία.

Είχα την εντύπωση πως ο δρόμος της Εκκλησίας είναι για λίγους. Οι άνθρωποι της Εκκλησίας μου φαίνονταν λίγο παράξενοι, αυστηροί. Τώρα τελευταία βέβαια συνδέθηκα με δυο – τρεις ανθρώπους της Εκκλησίας, και νομίζω πως ζούνε αυτά που πιστεύουν, πως είναι χαρούμενοι.

Έκανα το πρώτο βήμα προς τον Θεό. Άκουσα μια ομιλία… κάτι μίλησε μέσα μου. Πήγα σε μια αγρυπνία, και κάποια στιγμή μ’ έπιασαν τα κλάματα.

Θέλω να ξαναβρώ τον Θεό. Να ξαναζήσω ό,τι πολύτιμο έχασα από τότε που ήμουν παιδί, τότε που με πήγαινε η γιαγιά στην Εκκλησία κι άναβα κεράκι, φιλούσα τις εικόνες, κοινωνούσα, ζούσα ωραίες στιγμές. Θέλω να ξαναζήσω…

Θέλω να μάθω να προσεύχομαι, να μιλάω με τον Θεό, να πηγαίνω στην Εκκλησία. Αλλά δεν ξέρω πολλά πράγματα.

Τι πρέπει να κάνω για να ζήσω μια τέτοια ζωή; Τι σημαίνει ζωή με τον Θεό;»

Θέλω να ζήσω μαζί σου!

Ακολουθήστε μας:
instagram youtube

Προσθέστε Σχόλιο